Koronaohjeet autokoululla

Me täällä autokoululla pyrimme omalta osaltamme ennalta ehkäisemään viruksen leviämistä. Toivoisimme siis, että asiakkaamme huomioisivat seuraavat asiat:

Ilmoittautuminen autokoulun kursseille, teorituntien seuraaminen, teoriakokeen harjoittelu ja varaaminen onnistuu helposti netin välityksellä.
Osa asiakkaista voi hankkia myös sähköisesti ajokorttiluvan. Eli paljon asioita voidaan hoitaa ilman lähikontakteja. Palvelemme siis asiakkaitamme ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostilla. Toki autokoululle saa tulla, kun asian hoitaminen sitä edellyttää.

Pese kätesi huolellisesti ennen autokoululla asiointia ja ajotunteja.
Kouluilla on myös käsienpesu mahdollisuus ja käsidesiä tarjolla. Huolehdimme myös pintojen puhdistuksesta, niin autoissa kuin toimistoillakin.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä ajotunneilla. Myös Ajovarma suosittelee maskia B- ja AM121-luokan ajokokeissa sekä suullisissa teoriakokeissa.
Moottoripyörän ja mopon ajo-opetuksessa suosittelemme käyttämään omia ajovarusteita niin paljon kuin mahdollista. Koulun varusteita saa edelleen lainata, mutta vaikka niitä puhdistamme eri käyttäjien välissä, emme voi taata täydellistä puhtautta.

Peru ajotuntisi (myös simulaattoriajot) ja teoria- ja ajokeesi, jos tunnet olosi sairaaksi tai olet mahdollisesti altistunut virukselle. Tutkintojen peruminen on mahdollista vallitsevasta tilanteesta johtuen ilman lisäkustannuksia.

PIENI TEKO – SUURI VAIKUTUS!