Rahoitus ja osamaksu

Voit myös maksaa juuri Sinulle sopivissa erissä.                        

Hakeminen
Rahoituksen hakeminen on helppo ja nopeaa.  Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla hakemuksella  tai paikan päällä autokoulun henkilökunnan avustuksella. Luoton antaja on Resurs Bank AB.

Edut
Tilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30-60pv maksuaikaa), jolloin voit maksaa koko summan koroitta ja kuluitta. Tai valita joustavan osamaksun (6, 12, 24, 36 tai 48kk).

Sähköinen rahoitushakemus
Luottohakemus käsitellään 24h kuluessa ja saat siitä tiedon sähköpostiisi. Käsittelemme hakemukset arkisin ja myös viikonloppuisin. Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.
  • Suosittelemme hakemuksen tekemistä Internet Explorerilla Windows-ympäristössä.
  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.
  • Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.
  • Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
  • Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”.
  • Olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot.

Rahoitusesite
Yleiset ehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

(Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.)

Avaa rahoitushakemus tästä

Myönteisen päätöksen saatuasi voit ottaa yhteyttä lähimpään myyntipisteeseen. Ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).